Camilla Holmqvist © 2010

Du behöver naturligtvis inte ha problem för att komma till mig, jag  ger även  ren avslappningsmassage.  

Produkterna jag använder är kallpressade ekologiska raps- och olivoljor. Jag försöker använda mig av ekologiska produkter så långt det går. Om du har tips hör gärna av dig!

Du som är anställd av Strängnäs eller Södertälje Kommun kan man utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig. Jag tar även emot Friskvårdschecken.

Priser inkl moms:

30 min massage 320:-                  90 min dornterapi 1000:- (första behandlingen)

45 min massage 480:-                  60 min dornterapi 640:-      

60 min massage 640:-

Av mig kan du få en ren avslappningsmassage eller en terapeutisk behandling. Nu erbjuder jag även den milda men kraftfulla behandlingsformen INTEGRATIV DORNTERAPI. Läs gärna mer under den fliken. Det är en behandlingsform som går igenom hela kroppen, därför blir en sådan behandling lite längre. Första gången tar ca 90 minuter. Efterföljande behandlignar tar ca 60 minuter.

Som massageterapeut arbetar jag med friskvårdsmassage som förebyggande åtgärd, behandlar muskelproblem och använder töjningar och träningsterapi i rehabiliterande syfte.

För att få bästa resultat av behandlingarna ger jag hemövningar, tränings-och kostråd. Jag är övertygad om att man måste se till helheten och gå till botten med problem och inte enbart symtombehandla. Om jag känner att jag inte är rätt person att behandla tvekar jag inte att rekommendera andra, tex sjukgymnast, kiropraktor, läkare el psykoterapeut.

Vi säljer självklart presentkort - den omtänksamma presenten till alla som redan har allt!

 för

Lundbyvägen 3

SALONG KROPPSVÅRDEN 

ÅKERS STYCKEBRUK

 

Massageterapeut

Camilla Holmqvist

tel 0733 340 678

mail camilla@kroppsvarden.se

 

Fotvårdsterapeut

Marianne Henriksson

tel 070 275 16 28

mail skonafotter@live.se